Nieuwsbericht

Bijeenkomst speciaal voor P&O en HR-professionals op 28 september

30 augustus 2023 | 3 minuten lezen

Twee keer per jaar organiseert Sociaal Werk Nederland een bijeenkomst speciaal voor P&O en HR-professionals. Tijdens deze bijeenkomsten staat het delen van inzichten over arbeidsrecht, de cao, HRM-ontwikkelingen en de arbeidsmarkt centraal. Een van de sprekers van deze editie is Arjan Banach, over inspirerend werkgeverschap. Deelname is kosteloos, maar let op: het aantal plekken is beperkt. Direct aanmelden kan hier.

Datum: 28 september 2023

Tijd:                      Inloop 12:30 uur en 13.00 uur starten

Locatie:                Hogeschool Domstad, Koningsbergerstraat 9 3531 AJ Utrecht, (Goed bereikbaar met OV)

 

Wat kun je verwachten?

Inspiratie

Arjan Banach komt spreken over inspirerend werkgeverschap. Arjan Banach staat bekend om zijn frisse kijk op HRM en zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en inspirerende manier te presenteren. Thema’s als werkgeluk en duurzame inzetbaarheid worden concreet gemaakt. Hoe werkt het en waar begin je?

 

Kennisuitwisseling

Charlotte Koopmans van De Koning en Vergouwen komt jullie op een toegankelijke en boeiende manier informatie delen over actuele ontwikkelingen en belangrijke wetswijzigingen in het arbeidsrecht.


In sociaal werk zien we vaak mensen met diverse achtergronden en diploma's die hun weg vinden naar onze branche. De huidige cijfers geven aan dat 55% van de vacatures in mei 2023 moeilijk te vervullen waren. Herkennen jullie het beeld dat uit deze cijfers naar voren komt? Welke ervaringen hebben jullie gehad met zij-instroom? En nog belangrijker, welke informatie- en ondersteuningsbehoeften leven er in het veld? Sociaal Werk Werkt! wil graag samen met jullie verkennen hoe zij-instroom er in onze branche uitziet.

 

Netwerkmogelijkheden

Ontmoet collega's uit verschillende organisaties en bouw waardevolle connecties op tijdens de aansluitende netwerkborrel.

 

Parkeren

P+R Westraven, Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht, gelegen aan de A12, voor 6 euro vervolgens met sneltram (in circa 10 minuten) Halte Graadt van Roggenweg uitstappen. U vermijdt hiermee rijden richting het (drukke) centrum, zoeken naar een parkeerplek en een duur parkeerkaartje.

 

Inschrijven