Themaoverzicht

Kwaliteit

Kwaliteit & Professionalisering

Sociaalwerkorganisaties willen een sterke positie in het nieuwe sociaal domein. Daarvoor moet de sociaal werker zichtbaar zijn, net als de kwaliteit en de meerwaarde van het sociaal werk. Voor de individuele burger, de financier én de maatschappij. Daarom herijken we de manier waarop we kwaliteit en professionalisering vormgeven. We zoeken kernelementen die écht iets zeggen over de kwaliteit. We vertellen een eigen verhaal, met oog voor de context van sociaal werk: nieuwe wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen en marktwerking vragen nadrukkelijk om samenwerking, concurrentie en verantwoording.
We gaan terug naar de bedoeling: steeds nagaan of je de juiste dingen doet, op de juiste manier en met de juiste resultaten.
Lees over de commissie Kwaliteit en Professionalisering. Suggesties? Laat het weten aan Marije van der Meij of Edwin Luttik.

Blog

MTO

Wij vinden het belangrijk om te werken met flexibele vragenlijsten, zodat we invloed hebben op de vraagstelling en dat we de mogelijkheid hebben om op specifieke thema's te focussen. Verder vinden we het belangrijk dat de resultaten op een overzichtelijke manier worden teruggekoppeld/weergegeven en dat we bijvoorbeeld per bedrijfsonderdeel de resultaten kunnen weergeven. 

Daarnaast willen we graag ons klanttevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door dezelfde aanbieder. 

Hebben jullie ervaring met geschikte aanbieders en zo ja, zou je met ons willen delen welke aanbieders dat zijn?

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten