Nieuwsbericht

Nieuw: E-learning Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein

24 november 2020 | 1 minuut lezen

Het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein heeft in samenwerking met EHdK een e-learning ontwikkeld. Tien online lesmodules van ieder 20 á 30 minuten aan de hand waarvan u uw kennis over inkoop in het sociaal domein kunt opfrissen of verdiepen. De e-learning helpt om meer inzicht en grip te krijgen op de inkoop in het sociale domein.

Voor wie?
De online lesmodules zijn gratis toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop in het sociaal domein. Bijvoorbeeld: beleidsmedewerkers, inkopers, directeuren sociaal domein en wethouders van gemeenten. De lesmodules zijn ook te volgen door medewerkers van (zorg)aanbieders die zich bezighouden met inkoop of (inkoop)adviseurs actief op dit thema.

De e-learning modules
Aan de hand van video’s, tekst, interviews, podcasts en oefentoetsen gaat u in de lesmodules dieper in op de theorie rondom inkoop in het sociaal domein. In de e-learning modules komen tien thema’s aan bod, deze worden onderstaand genoemd. Mocht u geïnteresseerd zijn in een thema of een aantal specifieke thema’s, dan is het ook mogelijk om enkel deze onderdelen te volgen.

Klik hier voor alle modules en om (delen van) de elearning te volgen.

Lid wordenContact