Nieuwsbericht

HRM nieuws: nieuwe cao beginnerscursus en het OPOF

6 februari 2024 | 2 minuten lezen

Schrijf je nu in voor de cao beginnerscursus en het OPOF! Je kunt al snel aan de slag, want de eerste cao beginnerscursus start op 7 maart a.s.

Cao beginnerscursus
Ben je nieuw in de wereld van collectieve arbeidsovereenkomsten (cao's) en het sociaal werk? Of heb je tot nu toe slechts een beperkte kennis van de cao Sociaal Werk en wil je meer weten? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

We nodigen je uit voor onze cao Beginnerscursus, speciaal ontworpen voor diegenen die willen leren over de essentiële aspecten van de cao Sociaal Werk. Of je nu net begint in de sector of gewoon je kennis wilt opfrissen, deze cursus bied je de inzichten om de cao Sociaal Werk te begrijpen.

Waarom deelnemen aan onze Beginnerscursus?
Het doel van de cursus is om basisinzichten te geven over de cao Sociaal Werk: inzichten die je direct kunt toepassen. De juristen van Sociaal Werk Nederland helpen je daarbij. Ze bespreken complexe bepalingen en maken deze begrijpelijk.

De cursus biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde HR- en P&O- professionals. Zo leer je ook van je mededeelnemers.

Programma
Deze onderwerpen komen in ieder geval aan de orde:

1. Uitleg structuur wet en cao
2. Uitgangspunten cao Sociaal Werk
3. Verlof (Burgerlijk Wetboek, WAZO & Cao)
4. Individueel Keuze Budget
5. Loopbaanbudget
6. Arbeidstijden
7. Salaris en vergoedingen
8. Arbeidsongeschiktheid

Inschrijven
De beginnerscursus wordt gegeven op 7 maart 2024.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel.

Starttijd en locatie: 10:00 uur bij Sociaal Werk Nederland in Utrecht.

Kosten
Leden: 390 euro exclusief btw
Niet-leden: 515 euro exclusief btw

Op de inschrijfpagina vind je ook informatie over annulering.
Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via jzo-support@sociaalwerk.nl.


OPOF
Het Overleg Personeelsfunctionarissen en Organisatieadviseurs (OPOF)  is een mooie gelegenheid om P&O- en HRM-collega’s uit de branche te ontmoeten. Bij deze bijeenkomsten staat centraal het uitwisselen van kennis en ervaringen over het arbeidsrecht, de cao, HRM-ontwikkelingen en de arbeidsmarkt.

Schrijf je hier vast in. En heb jij ideeën of suggesties voor het programma? Laat het ons weten! Stuur jouw input naar Radia van Koolwijk via e-mail naar vankoolwijk@sociaalwerk.nl of bel 06 15 55 67 38.

Datum: 23 mei 2024
Tijd: 3:00 - 17:00 uur
Locatie: Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht