Nieuwsbericht

Meld je aan voor de beginnerscursus cao Sociaal Werk

8 september 2023 | 1 minuut lezen

Ben je nieuw in de wereld van collectieve arbeidsovereenkomsten (cao's) en het sociaal werk? Of heb je tot nu toe slechts een beperkte kennis van de cao Sociaal Werk en wil je meer weten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Sociaal Werk Nederland organiseert namelijk op 2 november de beginnerscursus Cao Sociaal Werk. Klik hier om je in te schrijven.

We nodigen je uit voor onze cao Beginnerscursus, speciaal ontworpen voor diegenen die willen leren over de essentiële aspecten van de cao Sociaal Werk. Of je nu net begint in de sector of gewoon je kennis wilt opfrissen, deze cursus bied je de inzichten om de cao Sociaal Werk te begrijpen.

  • Datum: 2 november 2023
  • Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur
  • Locatie: Sociaal Werk Nederland, Koningin Wilhelminalaan 3, 3527 LA Utrecht

Waarom deelnemen aan onze  Beginnerscursus?
Het doel van de cursus is om basisinzichten te geven over de cao Sociaal Werk: inzichten die je direct kunt toepassen. De juristen van Sociaal Werk Nederland helpen je daarbij. Ze bespreken complexe bepalingen en maken deze begrijpelijk.

De cursus biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde HR- en P&O- professionals.. Zo leer je ook  van je mededeelnemers.

Programma
Het volledige programma volgt nog. In ieder geval komen deze onderwerpen aan de orde:

  1. Uitleg structuur wet en cao
  2. Uitgangspunten cao Sociaal Werk
  3. Verlof (Burgerlijk Wetboek, WAZO & Cao)
  4. Individueel Keuze Budget
  5. Loopbaanbudget

Inschrijven

  • Klik hier om je in te schrijven . Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel.

Kosten

Leden:                 375 euro exclusief BTW
Niet-leden:         495 euro exclusief BTW

Als je de cursus zelf annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus, zijn wij genoodzaakt het volledige cursusgeld door te berekenen. Bij verhindering mag je natuurlijk wel een vervanger in jouw plaats laten komen. Als je vragen hebt of meer details nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via jzo-support@sociaalwerk.nl. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze cao Beginnerscursus!