Nieuwsbericht

Save-the-date: 7 juni webinar nieuw pensioenstelstel

9 mei 2023 | 1 minuut lezen

Samen met de collega’s van Jeugdzorg Nederland, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang (BMK), de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) en met bijdrage van PGGM/PFZW organiseren we op woensdag 7 juni a.s. van 10.00 uur tot 11.00 uur een webinar voor directeuren en bestuurders over het aankomende pensioenakkoord en het nieuwe pensioenstelsel. Zet datum en tijdstip alvast in je agenda: binnenkort volgt meer informatie over het programma en een aanmeldlink.

Sociaal werk is aangesloten bij het pensioenfonds PFZW. Zij werken op dit moment aan een vernieuwend pensioenakkoord. De belangrijkste reden voor de nieuwe pensioenregels is dat iedereen in Nederland een goed pensioen krijgt, ook toekomstige generaties. Ook moet het voor werkgevers en werknemers transparanter worden wat voor pensioen wordt betaald en wat er voor iemand is opgebouwd.

Voor werkgevers ligt er een belangrijke rol in het informeren van werknemers op de vraag wat er nu precies gaat veranderen door het pensioenakkoord, en wat er allemaal hetzelfde blijft.

Heb je vragen over (de transitie naar) het nieuwe pensioenstelsel en wil je die beantwoord zien tijdens het webinar? Stuur deze uiterlijk 16 mei a.s. via e-mail naar senior adviseur Jorrit Berenschot.