Nieuwsbericht

Extra ronde voorjaarsvakantie! Winter Games: meld jouw initiatief aan vóór 2 februari

18 januari 2022 | 2 minuten lezen

We hebben goed nieuws! Je kunt een extra aanvraag doen voor Winter Games-activiteiten in de voorjaarsvakantie! Je kunt vanaf vandaag, dinsdag 18 februari 2022, een aanvraag indienen!

Deze ronde start op 19 februari en loopt tot en met zondag 6 maart 2022. We richten ons met deze sport- en spelactiviteiten opnieuw op de jongeren van 13 tot en met 26 jaar. Het was gaaf om te zien dat er, ondanks de aangescherpte maatregelen en het slechte weer, zoveel activiteiten georganiseerd zijn in de kerstvakantie. Helaas kon niet alles doorgaan. Vandaar deze extra kans!

Op een rij: 
Winter Games Voorjaarsvakantie: 19 februari t/m 6 maart 2022  
Indienen aanvraag: 18 januari t/m 1 februari 2022!
Deadline reactie op aanvraag: 4 februari 2022! 

In deze ronde kan een aanvraag ingediend worden door buurt(sport)- of jongerenorganisaties, scoutingsorganisaties, sportverenigingen en sport- en cultuuraanbieders. 

Let op: We verwachten dat het aantal aanvragen het beschikbare budget zal overschrijden. Kijk goed naar de voorwaarden, alleen complete aanvragen worden in behandeling genomen.

We nodigen je van harte uit om je initiatief in te dienen via de website van de Winter & Summer Games.  
Vragen? Neem dan contact op via info@summergames2021.nl. 

Achtergrond
De Winter & Summer Games hebben als doel jongeren uit de coronaisolatie te halen, ontmoeting te orgfaniseren in de buurt: sportief, energiek en met een positieve mindset samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar.

Wil jouw organisatie ook in aanmerking komen voor een financiële bijdrage om een gave activiteit te organiseren in de voorjaarsvakantie? Vanaf 18 januari kan er een aanvraag ingediend worden. Kijk voor de voorwaarden en inschrijving op de website van de Winter & Summer Games

De Winter & Summer Games, een initiatief van de Krajicek Foundation, Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland, hebben als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Nationale Postcodeloterij en JOGG zijn partner van de Winter & Summer Games.