Nieuwsbericht

Word jij de financiële hulpverlener van het jaar 2022?

2 december 2021 | 1 minuut lezen

Schouders Eronder, het samenwerkingsverband tussen Divosa, Landelijke Cliëntenraad, NVVK, Sociaal Werk Nederland en VNG, zoekt de nieuwe John Wildenberg! Oftewel: Ben of ken jij die supercollega die echt opvalt in de wereld van geldzorgen, bestaansonzekerheid en schuldhulpverleners? We zoeken de nieuwe financiéle hulpverlener voor het jaar 2022!

Het voorkomen en aanpakken van geldzorgen en geldproblemen doen we allemaal vanuit ons eigen specialisme en op verschillende manier: van de (beschermings)bewindvoerder die zijn cliënt beschermt, de schuldhulpverlener die de schulden oplost, tot de vrijwillige thuisadministrateur die een eerste helpende hand biedt en de preventiemedewerkers die juist helpen voorkomen dat er geldproblemen ontstaan. Samen helpen ze mensen met geldzorgen en geldproblemen! Ben jij de sterke schakel die wij zoeken?

Meld financiële hulpverleners aan!
Zet jij je actief in voor mensen met financiële vragen en problemen? Kom jij in je omgeving mensen tegen die indruk op je maken door de manier waarop ze samen met jou dit werk doen? Meld die persoon dan aan of meld jezelf aan voor de verkiezing ‘Financiële hulpverlener van het jaar 2022’. Meld je hier aan!

Ambassadeur
De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor de professionals in de financiële hulpverlening.

2.000 euro
Bovendien mag je 2.000 euro besteden aan een project dat verbonden is aan schuldhulpverlening. 
De details vind je hier
Via deze link kun je jezelf of iemand anders opgeven. De verkiezing wordt georganiseerd door Schouders Eronder, met daarbinnen een belangrijke rol voor de NVVK.

Hier hoor je van John Wildenberg wat het afgelopen jaar hem als schuldhulpverlener van het jaar heeft opgeleverd. 
Meer informatie op de website van Schouders Eronder

 

Lid wordenContact