Nieuwsbericht

Congres Sociaal Raadsliedenwerk, Vertrouwen in de toekomst ?

Vivian van Gameren
12 november 2018 | 1 minuut lezen

Het kabinet-Rutte III heeft vertrouwen in de toekomst. We zien verschillende initiatieven vanuit de overheid om de dienstverlening aan burgers te verbeteren en te vereenvoudigen. Denk aan de wijzigingen in het beslag – en executierecht en het vereenvoudigen van de beslagvrije voet.
Anderzijds zien we dat door nieuwe wet- en regelgeving het juist ingewikkelder wordt voor de burger om zijn of haar recht te halen. Door decentralisaties en digitalisering zien veel burgers door het bos de bomen niet meer. En ondanks de economische groei verkeren nog steeds veel Nederlands in armoede, hoe kan dat ? Het landelijke congres "Vertrouwen in de toekomst?" op 30 januari geeft weer een blik op de sociaaljuridische werkelijkheid van inkomen, sociale zekerheid, schulden en de positie van sociaal raadslieden daarin. 

Deelname
Voor dit congres zijn punten te behalen voor het beroepsregister van het Registerplein.
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een deelnamebevestiging, de factuur ontvangt u separaat per post. Aanmelden voor dit congres, klik hier.

Kosten
Leden pluspakket SRW: 110 euro (gratis deelname voor 5de persoon per organisatie)
Niet-leden pluspakket SRW: 230 euro

Annulering
Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd? In dat geval kunt u een collega opgeven om uw plek in te nemen. Lukt dat niet en annuleert u korter dan 2 weken voor het congres, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Informatie
Voor vragen kunt u terecht bij Vivian van Gameren tel. 030 – 721 07 21, secretariaat@sociaalwerk.nl of Ernst Radius, radius@sociaalwerk.nl. In de bijlage staat het volledige programma met de workshops.