Nieuwsbericht

Uitnodiging bijeenkomst: Alle kansen bieden aan het jonge kind #hoedan?

8 mei 2023 | 1 minuut lezen

Als we een samenleving willen waarin mensen en kinderen veilig, gezond en gelukkig kunnen opgroeien, moeten we ervoor zorgen dat elk gezin ertoe doet. Op die manier geven we kinderen en hun ouders de kans om op te groeien tot gezonde en gelukkige individuen, gebaseerd op ieders eigen kwaliteiten en talenten. Als niemand wordt buitengesloten, komt dat de samenleving ten goede.

Tijdens deze bijeenkomst laten we zien hoe drie organisaties vanuit het sociaal werk en de kinderopvang dit aanpakken. We bespreken ook welk beleid en welke programma's deze organisaties hanteren en uitvoeren. Daarnaast biedt deze bijeenkomst gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Sprekers zijn Raymond Clement, directeur-bestuurder MIK-PIW Groep, Marian Ahnmandi, manager kinderopvang/voorscholen bij Dynamo, en Anneke Geels, operationeel manager kinderopvang bij Doomijn.

Dagvoorzitter
Ghislaine Fonteijn, directeur-bestuurder bij Kanteel, zal de dagvoorzitter zijn. We sluiten de bijeenkomst af met een lunch. Leden kunnen ook partners meenemen, zoals beleidsadviseurs van gemeenten en/of partnerorganisaties. We verzoeken je vriendelijk om je snel aan te melden, want vol = vol. Je kunt je aanmelden door te mailen naar officesupport@sociaalwerk.nl, onder vermelding van "het jonge kind in de wijk". Als je speciale dieetwensen hebt, laat het ons dan weten.

  • Datum: Donderdag 1 juni 2023, van 10.00-13.00 uur (inclusief lunch)
  • Locatie: Sociaal Werk Nederland, Koningin Wilhelminalaan 3, Utrecht
  • Meld je aan door een e-mail te sturen naar officesupport@sociaalwerk.nl
  • Voor meer informatie: Ernst Radius, senior adviseur jeugd, 06-22073506, radius@sociaalwerk.nl.

Foto: Ben Wicks via Unsplash