Themaoverzicht

Inclusieve Samenleving & Participatie

Hoofdthema's

Een solide sociale basis is in een welvarend land als Nederland even onmisbaar als een fijnmazig wegennet, betaalbare woningen of toegankelijke gezondheidszorg. Deze buurtbasis bestaat uit drie onderling nauw verbonden pijlers: de inwoners zelf, hun netwerken en de meer formele, georganiseerde sociale basisvoorzieningen. Samen vormen ze een inclusieve, betrokken en vitale samenleving. Die sociale basis zorgt er namelijk voor dat mensen mee kunnen doen, zich als burger gewaardeerd voelen en van daaruit ook willen omkijken naar anderen. Met oog voor diens persoon, talenten én  zwakkere momenten.
 

 

Activiteit

ZorgSaamWonen congres

25 november
Tijd: 09:30 tot 16:45
Type: Congres

Onderstaand meer informatie over het nieuwe initiatief ZorgSaamWonen, iets wat we u niet willen onthouden. Op 25 november vindt voor de eerste keer in Theater Zuidplein in Rotterdam het landelijke ZorgSaamWonen Congres plaats. Het congres beoogt het fysieke en sociale domein met elkaar te verbinden, informatie uit te delen en elkaar te activeren om gezamenlijk vervolgstappen te zetten. Zowel doelgroepen die zich nadrukkelijk bezighouden met het ontwerp, bouw, ontwikkeling en inrichting van het fysieke domein áls doelgroepen die actief zijn in het sociale domein, zijn aanwezig.

Yvonne Witter en Daniëlle Harkes, initiatiefnemers van Bouwstenen voor de Toekomst, zijn samen met Acquire Publishing organisatoren van het ZorgSaamWonen Congres op 25 november. Gastheer van dit unieke congres is de gemeente Rotterdam, een stad die ook in wonen, zorg en welzijn de handen uit de mouwen steekt.

Dit congres is ook erg interessant voor u, vandaar dat we u hierover via deze e-mail informeren! Aangezien u al eerder heeft deelgenomen (of gaat deelnemen) aan de masterclass Bouwstenen voor de Toekomst krijgt u 50 euro korting op een toegangskaart. Gebruik bij aanmelden de actiecode: BVTM19

Wij ontmoeten u graag op 25 november in Rotterdam.

Trefwoorden: congres, wonen, zorg
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten