Themaoverzicht

Inclusieve Samenleving & Participatie

Werkvelden Sociaal werk

Een solide sociale basis is in een welvarend land als Nederland even onmisbaar als een fijnmazig wegennet, betaalbare woningen of toegankelijke gezondheidszorg. Deze buurtbasis bestaat uit drie onderling nauw verbonden pijlers: de inwoners zelf, hun netwerken en de meer formele, georganiseerde sociale basisvoorzieningen. Samen vormen ze een inclusieve, betrokken en vitale samenleving. Die sociale basis zorgt er namelijk voor dat mensen mee kunnen doen, zich als burger gewaardeerd voelen en van daaruit ook willen omkijken naar anderen. Met oog voor diens persoon, talenten én  zwakkere momenten.
 

 

Goed voorbeeld

Vrijwilligers bedankt!

Dit lied ‘Dank je wel’ is afkomstig uit de theatershow van Ralph Kolen, genaamd ‘Hart voor de Zaak’. Hij speelde deze show tijdens de Week voor en door Vrijwilligers in de Langstraat. ContourdeTwern wil dit lied graag delen met al haar vrijwilligers om hen op de Internationale Dag van de Vrijwilliger te bedanken voor alle inzet.

Details

Geplaatst op: 7 december 2017 - 10:39
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Communicatieadviseur

Bij onze geregistreerde vrijwilligers (ruim 800) valt vandaag een kaartje op de deurmat om ze namens Rijnstad te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar!

Organisatie: Rijnstad Welzijn & Hulpverlening
Functie: Communicatieadviseur
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Community manager
Inclusieve Samenleving & Participatie
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Thema's Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten