Nieuwsbericht

Webinar team Relatiebeheer Particulieren en Accountmanagement Toeslagen

18 mei 2021 | 1 minuut lezen

De aangiftecampagne 2020 is weer bijna voorbij. Een mooi moment om met elkaar de laatste zaken omtrent belastingen en toeslagen door te nemen. Op 2 juni 2021 organiseert het team Relatiebeheer Particulieren en Accountmanagement Toeslagen van de Belastingdienst een webinar waar ze u op een interactieve manier gaan informeren en om uw mening vragen. Zij willen u hiervoor van harte uitnodigen.
 
Programma
Samen blikken ze terug op de aangiftecampagne 2020. Ze nemen u mee in de laatste updates van Kennisnetwerk. We vertellen u over de vernieuwde dienstverlening en de verschillende machtigingsvormen. Ook nemen we de wijzigingen voor Toeslagen met u door en we bespreken casuïstiek. Verder lichten we de huidige stand van zaken van de herstelacties toe. En natuurlijk staan we ook stil bij actuele ontwikkelingen.
 
De webinar start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.
 
Aanmelden
U meldt zich als volgt aan:
-     Klik op deze link:
Werkt de link niet, kopieer deze en plak hem in de url-balk van uw browser: https://channel.royalcast.com/landingpage/belastingdienst/20210602_2/
-     U komt nu op de aanmeldpagina. Klik op de knop ‘Aanmelden’.
-     Vul uw e-mailadres in en ga akkoord met het privacy statement.
-     Klik weer op de knop ‘Aanmelden’.
U bent nu aangemeld en ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Op het e-mailadres waarmee u zich hebt aangemeld, ontvangt u een dag voor de webinar een notificatie. U kunt zich op 2 juni vanaf 9.30 uur definitief registreren.

Meer informatie
De webinar wordt opgenomen. De opname kunt u een jaar lang terugkijken via dezelfde link
Hebt u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar maatschappelijkdienstverleners@belastingdienst.nl.
Hebt u collega’s voor wie de webinar ook interessant is? Stuur deze uitnodiging naar hen door. Zij kunnen zichzelf dan aanmelden.
 We hopen u tijdens de webinar als deelnemer te mogen verwelkomen.

 

Lid wordenContact