Themaoverzicht

Benchmark

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sinds 2011 vergelijken de leden van Sociaal Werk Nederland zich met elkaar op het terrein van Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze Benchmark richt zich vooral op de bedrijfsvoering. Het doel ervan is drieledig: leren van elkaar, verbeteren door vergelijken en het bieden van een instrument voor verantwoording.
Daarnaast kunnen we als branchevereniging dankzij de Benchmark essentiële informatie over onze leden gebruiken bij de lobby en belangenbehartiging.

Nieuwsbericht

Voorlopige Brief op Maat over 2018 beschikbaar

Op 18 juni 2019 geplaatst door
Han Bijker

Het rapport Voorlopige Brief op Maat 2019 over 2018 van de Benchmark Sociaal Werk staat klaar voor de leden die deze benchmark voor 16 juni hebben ingevuld en ingeleverd. Dit is al gebeurt door ruim 150 leden.

Omdat nog niet alle leden de benchmark hebben ingevuld zijn de landelijke cijfers nog niet volledig. Maar de eigen situatie kan al wel bekeken worden. De deelnemers die dit rapport kunnen inzien krijgen daaroper apart bericht vanuit het benchmarkplatform.

Indien u uw gegevens nog niet heeft aangeleverd is deze voorlopige Brief op Maat niet voor u beschikbaar. U heeft dan nog tot en met 15 augustus de tijd om uw gegevens aan te leveren. Daarna wordt de data verwerkt voor de definitieve rapportages (Brief op Maat en de trendrapportages).

Bron: Sociaal Werk Nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten