Nieuwsbericht

Brief op Maat en de Trendrapportages van de Benchmark Sociaal Werk 2018

17 september 2019 | 1 minuut lezen

De Brief op Maat en de Trendrapportages van de Benchmark Sociaal Werk 2018 staan klaar voor de organisaties die dit jaar deel hebben genomen. Dit jaar hebben 340 organisaties de Benchmark ingevuld.

De Brief op Maat geeft een uitgebreid inzicht in de eigen situatie van 2018, waarbij u zelf de vergelijkingsgroepen aan kunt passen. Log in op benchmark-sociaalwerk.nl voor de brief en de verschillende trendrapportages.
 
U kunt overigens van alle ingevulde gegevens zelf overzichten maken via het tabblad ‘analyse’ op het platform benchmark-sociaalwerk.nl. Op dit tabblad ziet u ook drie ‘opgeslagen weergaven’ waar wij al enkele uitgebreidere selecties hebben gemaakt. Verschillende manieren om overhead te berekenen (opgeslagen weergave Indicatoren overhead) en gegevens over hoe vaak leden klanttevredenheid meten (opgeslagen weergave werkwijze).
 
Heeft u vragen over uw invoer, de Brief op Maat of de planning of de trendrapportages, dan vindt u die onder veelgestelde vragen of u kunt contact opnemen met het contactformulier.

Lid worden