Campagne Sociaal Werkt

Campagne Sociaal Werkt

Op 3 maart 2022 startte de campagne Sociaal werkt met een paginagrote advertentie in het VNG Magazine. De campagne heeft als doel om gemeenten bewust te maken waarom sociaal werk cruciaal is en wat het de samenleving oplevert. Sociaal Werk Nederland, FNV en CNV zijn de initiatiefnemers voor deze campagne vanuit het Arbeidsmarktplatform Sociaal Werk. Ze roepen gemeenten op te investeren in het sociaal werk.

Cijfers én storytelling!
In de campagne geven we de feiten en harde cijfers over de meerwaarde van het sociaal werk. Daarnaast vind je er vier gefilmde verhalen van bewoners uit wijken van sociaalwerkorganisaties. Storytelling, met levensverhalen die emotioneel raken, over criminaliteit, eenzaamheid en armoede. En over de rol die het sociaal werk voor hun leven betekent. Nieuwsgierig? Hier vind je het verhaal van Alje, het verhaal van Hetty, het verhaal van Darnell en het verhaal van Yvonne.

Maak er gebruik van en deel.
De complete set campagnemateriaal is te vinden op de campagnewebsite sociaalwerk-werkt.nl
Via een social mediacampagne en advertenties worden mensen naar de campagnesite geleid. De campagne loopt tot en met 20 april 2022. Uiteraard is het de bedoeling dat deze verhalen zoveel mogelijk gedeeld worden. Dus maak er gebruik van.

 

Lid wordenContact