Nieuwsbericht

Een zorgverzekering via Sociaal Werk Nederland

12 november 2019 | 1 minuut lezen

Het is weer zover: de jaarlijkse campagne­tijd voor zorg­verzekeringen. Tijd om opnieuw te kiezen: blijven zitten, of toch overstappen? Medewerkers en vrijwilligers van sociaalwerkorganisaties die lid zijn van Sociaal Werk Nederland kunnen kiezen voor de zorgverzekering die verzekeringspartner AON voor leden van Sociaal Werk Nederland heeft afgesloten.

De zorgverzekering is ondergebracht bij VGZ en is een collectieve verzekering, exclusief voor organisaties die zijn aangesloten bij Sociaal Werk Nederland. Met prima dekkingen en aantrekkelijke extra’s, speciaal voor mensen die werken in de branche. Geïnteresseerd? Klik hier voor meer informatie over de zorgverzekering of bekijk de bijgevoegde flyer.

Veel voordelen
Alle medewerkers van de leden (werkgevers) van Sociaal Werk Nederland kunnen profiteren van allerlei voordelen. Eén daarvan is een scherp geprijsde zorgverzekering met collectieve voordelen. Hoe meer mensen er meedoen, hoe sterker we staan.

Overstappen? Doe het tijdig!
Wilt u overstappen? Dan moet u uiterlijk op 31 december 2019 uw bestaande verzekering opzeggen en voor 1 februari 2020 een nieuwe afsluiten.

Meer informatie of een premiecheck? Kijk op www.aonverzekeringen.nl/sociaalwerk of bel 088 - 810 8103 (Let op: de site wordt op dit moment aangepast. Het kan zijn dat u nog oude informatie te zien krijgt.)

Lid wordenContact