Nieuwsbericht

Aanmelden jaarcongres Sociaal Werk Nederland 15 mei 2019

Op 5 maart 2019 geplaatst door

Officiele uitnodiging congres Sociaal Werk Nederland

Het congres vindt plaats op 15 mei 2019 in het Spoorwegmuseum te Utrecht en heeft als thema: ‘Een sterke sociale basis: Werk aan de Wijk!’ Dagvoorzitter is Elisabeth van den Hoogen.

Wat zijn kansen en grenzen van ‘de wijk als landingsbaan’ voor de transformatie? Hoe kunnen we de sociale basis in buurten en wijken versterken? Wat is de rol van basisvoorzieningen zoals het sociaal werk bij armoede en schulden, jeugd en opvoeding, gezondheid en preventie? En hoe werken we hierin effectief samen met het Rijk, gemeenten, bewoners, corporaties, maatschappelijke organisaties en zorgverzekeraars? Dat zijn de ’pijlers' van dit congres.

Programma
Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan het programma en het belooft een selectie zeer inspirerende en veelzijdige keynote-sprekers te worden! Binnenkort lichten we een tipje van de sluier op. Ook de deelsessies worden dit jaar prikkelend en inspirerend neergezet. In twee ronden belichten ervaringsdeskundigen, onderzoekers en wetenschappers de pijlers van de dag. Dit gebeurt in tal van verschillende werkvormen (van masterclass tot mini-debat); u kunt zelf uw programma samenstellen. Uiteraard is er tussendoor volop gelegenheid om te netwerken. Houd de congreswebsite in de gaten voor updates.

Kortingen
Net als vorig jaar is er een vroegboekkorting en een ledenkorting. Nieuw dit jaar zijn de groepskorting en de ‘nodig-je-gemeente-uit-korting’. Op een rijtje:

  • Ledenkorting: een gereduceerd tarief voor leden
  • Vroegboekkorting: aanmelden voor 31 maart met € 50 korting
  • Groepskorting: vijfde collega gratis voor leden, ook in combinatie met de vroegboekkorting
  • Nodig je gemeente uit: stuur deze mail door aan wethouders, raadsleden of ambtenaren van jouw gemeente en stel voor om samen te gaan. Jullie krijgen dan beiden ledenkorting.

Doelgroep
Ons jaarcongres is voor:

  • Lidorganisaties van Sociaal Werk Nederland (bestuurders, staf, leidinggevenden, adviseurs, beleidsmedewerkers, professionals)
  • Onze partners in het sociale domein, zoals gemeenten, zorgorganisaties, GGZ, vrijwilligersorganisaties, burgerinitiatieven, zorgverzekeraars, onderwijs, politie, kinderopvang, woningbouwcorporaties, ministeries, maatschappelijke ondernemers en bedrijfsleven.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier. Op de congreswebsite vindt u meer informatie over het congres. Deze website wordt constant uitgebreid met meer informatie, extra programmaonderdelen en nieuwtjes. 

mojoimagealt-5928-alt

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten