Nieuwsbericht

Sociaal Werk Nederland zoekt nieuwe bestuursleden

Op 18 december 2018 geplaatst door

Wilt u zich inzetten voor deze actieve vereniging en in 2019 samen met de nieuwe voorzitter bijdragen aan het positioneren en profileren van het sociaal werk? Ook door de branche een gezicht te geven op landelijk niveau? Stel u dan kandidaat voor het bestuur van Sociaal Werk Nederland!

U vindt het bestuursprofiel in de bijlage hieronder. U kunt zich tot uiterlijk 28 januari 2019 aanmelden bij Lineke Lammen, bestuursassistent via lammen@sociaalwerk.nl, via het formulier kandidaatstelling.

In februari zal de selectiecommissie in Utrecht selectiegesprekken voeren met kandidaten. De commissie doet vervolgens een voordracht aan het bestuur. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering in maart 2019.

Oproep nieuw lid selectiecommissie
De selectiecommssie die nieuwe bestuursleden selecteert en voordraagt bestaat uit de (vice)-voorzitter van het bestuur van Sociaal Werk Nederland en twee leden. Er is één ledenplek in de commissie vacant. Heeft u als lid interesse om in de selectiecommissie plaats te nemen? Ook hiervoor graag aanmelden voor 28 januari via lammen@sociaalwerk.nl

Toelichting
Het bestuur kent, inclusief de voorzitter, maximaal negen leden.

De verkiezingsprocedure staat beschreven in het verenigingsreglement. Conform het reglement benoemt het bestuur een selectiecommissie van twee leden en de voorzitter, die belast is met de werving en de selectie van de kandidaten.

In de bijlagen vindt u het bestuursprofiel en het formulier kandidaatstelling.
Voor de statuten en het verenigingsreglement, zie hier.
Ook met andere vragen kunt u terecht bij Lineke Lammen, lammen@sociaalwerk.nl   

Bron: Sociaal Werk Nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Bestuurssecretaris
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten