Nieuwsbericht

Gratis Workshop: Sociaal werk en de stem van cliënt en inwoner

18 september 2018 | 1 minuut lezen

Bij cliënten en inwoners haalden we ideeën en wensen op: wat vinden zij belangrijk bij de hulp en ondersteuning die ze krijgen van sociaal werkers. In deze workshop kijken we samen hoe je als sociaal werker goed in kunt spelen op wensen en behoeften van cliënten en inwoners. En waar de grenzen liggen: in hoeverre kun en wil je met hen meegaan?

Nieuwe inzichten
Deze workshop levert je nieuwe inzichten op in hoe jij de stem en wensen van cliënten en inwoners een rol kunt geven in je werk en organisatie.

Wat gaan we doen?
We gaan actief aan de slag met verschillende werkvormen. Bijvoorbeeld door uitspraken van cliënten en inwoners vanuit verschillende invalshoeken van het sociaal werk te onderzoeken. Al doende deel je ervaringen en leer je van elkaar.

Algemeen
Data
• Maandag 22 oktober van 17:00 tot 19:00 uur
• Woensdag 7 november van 11:00 tot 13:00 uur
• Donderdag 29 november van 17:00 tot 19:00 uur

Locatie
Utrecht, Hof van Transwijk 2 (bij LOC, begane grond)
Wil je liever een workshop dichtbij huis? Dan organiseren wij de workshop graag samen met jou bij jouw organisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge van Dommelen, i.vandommelen@loc.nl, 06 38 30 29 25.

Aanmelden
Aanmelden voor een bijeenkomst kan bij Inge van Dommelen, i. vandommelen@loc.nl.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Het programma Sociaal Werk Versterkt zet zich in voor sterk vakmanschap van sociaal werkers.

Partners zijn:
CNV Zorg & Welzijn, FNV Zorg & Welzijn, BVjong, BPSW, MBO Raad, Vereniging Hogescholen, Sociaal Werk Nederland, Registerplein, FCB, Movisie, LOC zeggenschap in zorg, Werkplaatsen Sociaal Domein.