Nieuwsbericht

Vacature: projectmedewerker kwaliteit en ontwikkeling (gesloten)

3 juli 2023 | 3 minuten lezen

Deze vacature is op 30 juli 2023 gesloten.

Heb jij een talent voor organiseren en coördineren, vind je het leuk de spin in het web te zijn en heb je affiniteit met communicatie? Als projectmedewerker kwaliteit en ontwikkeling bij Sociaal Werk Nederland draag je een steentje bij aan het ondersteunen van mensen in kwetsbare situaties om weer mee te kunnen doen in de maatschappij. Neem je graag initiatief en floreer jij op een werkplek waar niet alle lijntjes zijn uitgetekend, maar waar ruimte is om je functie verder vorm te geven? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Projectmedewerker kwaliteit en ontwikkeling

(24-32 uur per week)

Wie zijn wij?
Als branchevereniging vertegenwoordigt Sociaal Werk Nederland zo’n 500 organisaties die waardevol werk doen in wijken en buurten. Sociaal werkers helpen mensen die het moeilijk hebben om (weer) naar vermogen mee te doen in de samenleving. Als branchevereniging maken we ons hard voor de belangen van de sector en ondersteunen we onze leden in hun werkgeverschap, vakmanschap en ondernemerschap.

Op dit moment zijn we bezig met de doorontwikkeling van het Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk. Om dit traject te versnellen, ben jij als projectmedewerker een onmisbare schakel. Door de puntjes op de i te zetten, de voortgang van projecten te bewaken en ondersteunen, zorg jij ervoor dat de impact van ons werk een stevig fundament krijgt. Dankzij jouw proactieve houding voel je precies aan hoe je je collega’s kunt ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Samen zorgen we voor een sterke branche om zo sociaal werk nog beter op de kaart te zetten.

Wat ga je doen?
Als projectmedewerker kwaliteit en ontwikkeling:

  • stimuleer en begeleid je leden bij vragen over kwaliteit en, in het verlengde daarvan, hun bedrijfsvoering;
  • adviseer je leden over het Kwaliteitslabel moedig je hen aan om het label te behalen;
  • ondersteun je bij het organiseren van bijeenkomsten;
  • denk je mee over de toekomst van het Kwaliteitslabel;
  • signaleer je kansen en wensen bij leden en stakeholders op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering;
  • schrijf en redigeer je teksten en artikelen voor op de website en houd je materialen, rapporten enz. up-to-date;
  • lever je een bijdrage aan de implementatie van de herziene kwaliteitsvisie;
  • blijf je goed op de hoogte en zoek je actief de verbinding met andere activiteiten binnen de organisatie;
  • pas je materialen aan de herziening van het Kwaliteitslabel aan (protocollen, formulieren, rapporten, e.d.);
  • ondersteun je je communicatiecollega’s bij de promotie van het Kwaliteitslabel; en
  • draag je bij aan een actieve en levendige groep Kwaliteit op onze website.

 

Wie ben jij?
Je bent enthousiast en positief ingesteld. Je werkt zeer nauwkeurig, bent stressbestendig en resultaatgericht: een echte aanpakker. Je wacht niet af, maar ziet én pakt kansen en denkt graag een stap vooruit. Als echte netwerker maak je gemakkelijk contact en weet je relaties op te bouwen met collega’s, leden en stakeholders. Ten slotte voel je je thuis in een dynamische omgeving waarin we ons als team nog volop aan het ontwikkelen zijn.

Wat breng je mee?

  • HBO-niveau, bijv. Bedrijfskunde, Marketing, Small Business (of vergelijkbaar) en minimaal 2 jaar werkervaring
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken
  • Affiniteit met (marketing)communicatie
     

Wat mag je verwachten?
Je komt te werken bij een organisatie die midden in de samenleving staat, waar je volop uitdagingen vindt en ruimte krijgt om te groeien. We werken vanuit hartje Utrecht met een hecht team van 20 bevlogen collega’s. De sfeer is informeel en je krijgt veel vrijheid om op je eigen manier invulling te geven aan je werk.

Je start met een tijdelijke aanstelling (24-32 uur per week) die we mogelijk na een jaar omzetten in een vast contract. Verder kun je onder meer rekenen op:

  • Salaris tussen € 3.289 en € 4.374 bruto per maand (op basis van 36 uur)
  • Individueel Keuzebudget (IKB) met onder meer 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • Loopbaanbudget met ruimte voor opleidingen en ontwikkeling
  • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
     

Ben je geïnteresseerd?
We ontvangen je CV en motivatie graag uiterlijk 30 juli a.s. via een e-mail aan Lineke Lammen. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 3 augustus, de tweede gesprekken op dinsdag 15 augustus. Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Eva Bos via e-mail of tel. (06) 1966 4009.

We willen als team een goede afspiegeling zijn van de samenleving. Je bent bij ons welkom ongeacht waar je vandaan komt en hoe je in het leven staat. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en wat jij kunt bijdragen aan Sociaal Werk Nederland.

Een overzicht van onze actuele vacatures vind je hierAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld