Nieuwsbericht

Ontmoet je collega P&O’er en HRM’er op 28 september!

21 juni 2023 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk Nederland organiseert enkele keren per jaar een bijeenkomst voor personeelsfunctionarissen, het OPOF. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 28 september a.s. in Utrecht. Kom je ook?


Wat is het OPOF?
In het personeelswerk spelen altijd specifieke thema’s. Denk aan arbeidsrecht, veranderingen in de cao, ziekteverzuim, maar ook aan het fit houden van medewerkers of het aanbieden van bepaalde opleidingen. Vanuit de behoefte om hierover met elkaar van gedachten te wisselen en eens te horen hoe andere organisaties zaken regelen, is dit overleg ontstaan. Vaak wordt een externe spreker uitgenodigd die expert is op zijn of haar vakgebied. Het OPOF vindt maximaal vier keer per jaar plaats op een locatie in Utrecht.

Het P&O-platform
Op onze website vind je het P&O-platform. Hier kunnen personeelsfunctionarissen ervaring en kennis met elkaar uitwisselen over door hen zelf aangedragen onderwerpen en thema’s. Heb je een vraag over een bepaald onderwerp of ben je op zoek naar goede adviseurs of adviesbureaus, laat het hier weten en je collega’s zullen je helpen. Meld je aan voor de groep.

OPOF 28 september 2023
Het programma voor 28 september a.s. is nog niet helemaal rond, maar bekend is wel dat we het onder meer gaan hebben over werkplezier en werkgeluk. Arjen Banach, spreker en organisatiefuturoloog, neemt je mee in zijn ideeën. Bekijk vooral zijn website en laat je nu al inspireren.

Noteer alvast in je agenda!
Donderdag 28 september 2023
Van 12.30 tot 17.00 uur (start 13.00 uur)
Bij Hogeschool Domstad in Utrecht

Informatie over aanmelden volgt begin september.