Nieuwsbericht

Gezocht: collega office support

1 maart 2023 | 1 minuut lezen

Heb je zin in een nieuwe werkomgeving en zoek je een afwisselende baan bij een organisatie met maatschappelijke impact? Dan is de functie van medewerker office support misschien iets voor jou. 

Wat ga je doen?
Je bent het visitekaartje van het kantoor: telefonisch, digitaal en fysiek. Je beheert agenda’s van directie en collega’s. En je ondersteunt collega’s bij de organisatie van ledenbijeenkomsten, webinars e.d. Je bent een échte regelaar en aanpakker. Samen met je collega’s van office support neem je het team werk uit handen. Dankzij je proactieve houding voel je precies aan hoe je je collega’s kunt ondersteunen bij hun dagelijkse werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de facilitaire werkzaamheden in ons kantoor. 

Met wie werk je?
Met jou bestaat de backoffice uit drie personen; in totaal werken bij Sociaal Werk Nederland twintig mensen. Een kleine organisatie in omvang, maar met veel verschillende aandachtsgebieden. Kortom, er is genoeg te doen!

Interesse
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan vóór 13 maart aanstaande. Wil je eerst nog wat meer weten? In de bijlage lees je meer over de functie, zie je bij wie je terecht kunt voor informatie en vind je het mailadres waar je je sollicitatie naar toe kunt sturen.