Nieuwsbericht

Ledenvoordeel: hulp bij subsidie- en fondsenwerving

1 februari 2023 | 1 minuut lezen

Heb je goede ideeën voor maatschappelijke projecten of bijzondere doelgroepen, maar vind je het moeilijk om de juiste subsidies en fondsen te vinden en succesvol aan te vragen? ZorgSubsidieKalender kan je met praktische tips op weg helpen. 

ZorgSubsidieKalender is de specialist in fondsen en subsidies voor sociaal werk en zorg en helpt organisaties bij het succesvol werven van geld voor hun projecten. Dat gebeurt op verschillende manieren, de database bevat ruim duizend subsidies en fondsen en wordt wekelijks geactualiseerd. Abonnees zijn onder andere sociaalwerk- en zorgorganisaties, kennisinstituten, stichtingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers. 

Uniek is de kalenderfunctie waarmee je maanden vooruit kunt kijken en op tijd kunt beginnen met aanvragen. Een deadline missen is hiermee vrijwel uitgesloten. Maandelijks worden minstens vijftig nieuwe regelingen gepubliceerd..

Daarnaast vind je op de website vele nieuwsberichten, gratis tips en kun je je aanmelden voor gratis kenniswebinars over fondsenwerving.

En verder

  • Inhoudelijke kennisdeling over subsidie- en fondsenwerving zodat de leden van Sociaal Werk Nederland stappen kunnen zetten in de wereld van subsidie- en fondsenwerving
  • Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 15 procent korting op de prijs van het jaarabonnement op de ZorgSubsidieKalender-database en op de training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’

Lees meer over de mogelijkheden en voordelen op de speciale Sociaal Werk Nederland ledenpagina bij ZorgSubsidieKalender.

Benieuwd naar meer ledenvoordelen? Je vindt ze overzichtelijk verzameld op deze pagina.