Nieuwsbericht

Onderzoek ledentevredenheid: geef je mening!

18 november 2022 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk Nederland heeft het Ledentevredenheidsonderzoek 2022 uitgezet onder haar leden. In de online enquête worden vragen gesteld over onze koers, dienstverlening en de algemene tevredenheid over de vereniging. De resultaten helpen ons om onze activiteiten en ons dienstenaanbod verder aan te scherpen en beter te laten aansluiten op de wensen, verwachtingen en behoeften van de leden.

Woensdag 16 november zijn alle hoofdcontactpersonen van onze leden per e-mail uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is bedoeld voor de directeur-bestuurders van lidorganisaties en kan per organisatie één keer worden ingevuld. De enquête omvat 15 vragen, het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Alle gegevens worden anoniem opgeslagen en door een extern bureau verwerkt.

Het Ledentevredenheidsonderzoek 2022 staat de komende drie weken open. Na verwerking van de resultaten delen we de belangrijkste uitkomsten en bevindingen met de leden. 

Heb je geen e-mail ontvangen of heb je vragen over het onderzoek? Neem gerust contact op met communicatieadviseur Thomas van Oosterom via e-mail.