Nieuwsbericht

De Summer Games 2021 zijn gestart! Aanvraag: indienen voor 21 mei!

12 mei 2021 | 1 minuut lezen


De kop is er af! De Summer Games 2021 zijn gestart! Vanaf woensdag 12 mei 2021 kun je een aanvraag doen voor de 2e ronde. Dit x voor activiteiten in de periode van 7 juni tot en met 9 juli 2021.We nodigen je van harte uit om je initiatief in te dienen.
Dat kan via de website van Summer Games. Meer praktische info vind je hier.


Voor wie?
Veel jongeren van 13 tot en met 26 jaar worden vanaf de meivakantie in heel Nederland (weer) in beweging gebracht door deze speciaal voor hen georganiseerde sport- en spelactiviteiten. Ook de komende maanden brengen we hen samen om sportief, energiek en met een positieve mindset deze periode te beleven.

De deadline voor het indienen van je aanvraag voor ronde 2 is vrijdag 21 mei. Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op via info@summergames2021.nl.

Brengen jullie, samen met ons, jongeren in beweging, juist nu, in deze tijd waarin dat zo hard nodig is? We zien jullie aanvraag graag tegemoet! Inspiratie opdoen? Zie alle info rond de WinterGames! Van filmpjes, de docu t/m artikelen. NB: behalve het jongerenwerk mag in deze tranche ook de scouting een aanvraag indienen.

De Summers Games zijn een initiatief van Sociaal Werk Nederland, de Cruyff- en Krajicek Foundations en JOGG. Mede gefinancierd door VWS en de Postcodeloterij.