Themaoverzicht

Bedrijfsvoering & Financiering

Ondernemerschap

Een sterke branche vraagt om gezonde bedrijven met een goede bedrijfsvoering. Als brancheorganisatie draagt Sociaal Werk Nederland daaraan bij door onze leden te informeren over bijvoorbeeld financieringsbronnenen fiscaliteit. Speciale aandacht is er voor aanbesteden en de relatie met gemeenten (inkoopmodellen), want die relatie is cruciaal voor effectief sociaalwerk. We pleiten voor goede en heldere afspraken en werken samen met relevante partijen aan instrumenten om dit te bevorderen. Om organisaties financieel gezond te houden laten we financiële kengetallen ontwikkelen. Daarnaast stellen we adviezen op over hoe om te gaan met financiële uitdagingen, ontwikkelingen en tegenslagen.

Activiteit

Verbeter je aanbesteding en ervaar de positieve gevolgen! 

november 09
Locatie: Muntgebouw
Tijd: 08:15 tot 10:30
Type: Evenement

Verbeter je aanbesteding en ervaar de positieve gevolgen! 

Op vrijdag 9 november 2018 organiseren Appeldoorn Tendermanagement en Wissenraet Van Spaendonck de ontbijtsessie Aanbesteden kan beter. Het event vindt plaats in het Muntgebouw Utrecht. U bent van harte uitgenodigd voor deze ochtend!

Drie experts vertellen hoe u door een andere benadering de voordelen van een aanbesteding gaat zien. U krijgt tools om de aanpak van een aanbesteding te verbeteren en verfrissen.

Wij ontvangen u deze ochtend graag om 08.15 uur met een ontbijt en om 10.30 uur worden de workskhops afgesloten. Meer details over de sprekers en de inhoud van de workshops treft u aan in het programma.

Aanmelden
De kosten bedragen € 125,- per persoon excl. BTW en registratiekosten. Graag vernemen wij voor 1 november a.s. of u komt. Aanmelden kan via de event website.

Wissenraet Van Spaendonck en Appeldoorn Tendermanagement heten u op 9 november a.s. van harte welkom!

Carmen de Jonge, Wissenraet Van Spaendonck
Rikie de Veer, Appeldoorn Tendermanagement

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Communicatieadviseur
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten