Activiteit

Landelijk congres Sociaal Raadsliedenwerk 25 januari 2017 - Eenhoorn Amersfoort - Registratie open!!

25 jan
25 januari 2017
09:30 tot 17:30
Congres
Saskia Mulder
17 november 2016 | 1 minuut lezen

De schokgolf van transities en decentralisatie rolt nog door, maar de opbrengst van het kabinet Rutte II wordt zichtbaar. Zeker is dat de wijkteams geconfronteerd worden met een forse toename van het aantal schuldhulpvragen. Dat de overheid vooral digitaal wil communiceren met burgers en de rechtsbijstand in de eerste lijn wil versterken. Maar wat betekent dit voor burgers? Is je recht halen nog haalbaar? En gezien het effect van schulden op je brein: is de burger daar überhaupt nog toe in staat?
Sociaal raadslieden werken in deze veranderende omgeving en moeten direct werken met de dagelijkse gevolgen van het kabinetsbeleid in de praktijk voor met name kwetsbare burgers. Dat vraagt veel van hen professionele zin en in de samenwerking.

Deelname: U kunt zich inschrijven vanaf 17 november 2016 t/m 19 januari 2017 via onderstaande link: Registratie Congres SRW 25 januari 2017

Let u vooral op de keuze van de workshops, voor de inhoud hiervan verwijs ik u naar de toelichting. Wanneer u geen workshopkeuze aangeeft kunt u niet verder in het systeem.

Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een deelnamebevestiging, de factuur ontvangt u per post.

U kunt 1 week voorafgaand aan het congres kosteloos annuleren. Bij tijdige afmelding mag een andere collega deelnemen.

Kosten: Leden pluspakket SRW: 100 euro (gratis deelname voor 5de persoon binnen dezelfde organisatie). Niet-leden pluspakket SRW: 200 euro.

Informatie: Voor vragen kunt u terecht bij:

Saskia Mulder, via telnr. 030 – 721 07 22, via e-mail mulder@sociaalwerk.nl of bij

Ernst Radius, via e-mail radius@sociaalwerk.nl