Activiteit

AKMI Werkvelddebat

01 nov
1 november 2016
15:00 tot 17:00
Bijeenkomst
Janina van der Zande
10 oktober 2016 | 1 minuut lezen

Kan iedere cliënt zelf regie voeren? Is Shared decision making wel in iedere hulpverleningssituatie de aanpak? Hoe maak je de afweging tussen recht op autonomie en ontbrekend ziekte-inzicht?

Meld u aan voor het AKMI werkvelddebat op 1 november en praat mee over deze thema’s!

Rick Kwekkeboom, lector Community Care, en Leonieke Boendermaker, Lector Kwaliteit en Effectiviteit in de Jeugdzorg organiseren het derde AKMI werkvelddebat over Zelfmanagement en Shared decision making. Begrippen die steeds vaker opduiken in de discussies over goede zorg en de juiste verhouding tussen cliënt/patiënt en hulpverleners. De overheid stuurt aan op meer zelfredzaamheid en ondersteunt de initiatieven rond eigen kracht en actieve cliëntparticipatie.

Sprekers
Haske van Veenendaal gezondheidswetenschapper met expertise in de Jeugdzorg en Ruth Pel-Littel
sr. onderzoeker/advisor bij Vilans, expert op het gebied van cognitief kwetsbare ouderen, delen hun visie op zelfmanagement en shared decison making. Debatleider Anna Heijker verbindt op originele en eigen wijze deze inzichten met het publiek.

Programma
▪ 15.00 - 15.30 ontvangst 
▪ 15.30 - 17.00 debat
▪ 17.00 -18.00 netwerkborrel

Aanmelden
Meld u hier aan. Deelname is kosteloos. Informatie over het programma en de sprekers vindt u op de website. Contact:  akmi@hva.nl

Locatie


Amsterdam