Activiteit

Inspiratiesessie werkbeleving 27 september

27 sep
27 september 2016
15:00 tot 18:00
Bijeenkomst
Nikkie Theuns
31 mei 2016 | 1 minuut lezen

Durft u te doen wat u raakt?

Dit is één van de vragen die Marja den Boer, auteur van de gelijknamige bestseller, u zal voorhouden tijdens een inspirerende sessie over werkbeleving binnen de welzijnsbranche op 27 september. Marja is zelf op zoek gegaan naar het antwoord op deze vraag door vele maatschappelijke leiders te interviewen waaronder Neelie Kroes, Joop van den Ende, Wubbo Ockels, Tex Gunning en Arnon Grunberg.

Wat blijkt? Zij zijn geen geluksvogels waarbij alles toevallig aan is komen waaien. Maar hoe hebben ze hun persoonlijke succes dan wel bereikt? Op 27 september spreekt Marja graag met u over deze uitkomsten in het kader van werkplezier, passie en samenwerking.

De betrokkenheid van uw medewerkers heeft invloed op uw organisatiedoelen!
Naast Marja den Boer zal ook Henk Ardesch, dé specialist bij Tevreden.nl op het gebied van medewerkers, u op een heldere manier inzicht geven in de betrokkenheid van uw medewerkers en welke invloed dit heeft op uw organisatiedoelen. Daarnaast zal Henk ook stilstaan bij onderstaande vraagstukken:

  • Hoe kunt u het menselijk talent binnen uw organisatie optimaal inzetten?
  • Hoe vergroot u het prestatieniveau van uw organisatie en wat is de invloed van werkbeleving hierop?
  • Wat maakt de relatie medewerker-organisatie succesvol en welke maatstaven hanteren we hierbij.

Enthousiaste medewerkers bruisen van energie en zijn in staat hun talenten maximaal te benutten. Dit heeft direct effect op de dienstverlening die uw medewerker aan uw cliënt biedt.

    

Aanmelden
Wilt u erbij zijn? Vul het aanmeldformulier aan via bit.ly/2axEe35 

Locatie

Rivium Boulevard 224
2909LK Capelle ad IJssel
Nederland
Lid wordenContact