Activiteit

OPOF bijeenkomst

01 sep
1 september 2016
10:00 tot 16:30
Bijeenkomst
Vivian van Gameren
12 januari 2016 | 1 minuut lezen

Uitnodiging bijeenkomst OPOF

1 september 2016

Hogeschool Domstad, Koningsbergerweg 9, UTRECHT

 

Op donderdag 1 september, als iedereen uitgerust en fris weer aan het werk is, is er een bijeenkomst voor de P&O’ers (OPOF) in de branche W&MD.  Wat hebben wij deze keer voor u in petto? Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

In de ochtend aandacht voor loopbaancoaching, het Gezond Rendement Fonds en veerkrachttraining, gepresenteerd door Marjolijn Punt, directeur B&A Prometheus en Nisha Alberts van Zilveren Kruis. Daarna geeft Alexandra Krop, jurist bij Sociaal Werk Nederland, een toelichting op de Sectorrapportage Zorg + Welzijn van de Inspectie SZW.  Aandachtspunten in deze rapportage zijn agressie en werkdruk. Karen Hofstede, werkveldadviseur bij FCB, geeft een toelichting op een regeling ESF-subsidie voor duurzame inzetbaarheid, die mogelijk door FCB wordt aangevraagd. Zij vraagt de deelnemers welke thema’s en activiteiten aansprekend en passend zijn.

Na de lunch vertellen Colinda van Dijk, coach en trainer bij Gewoon HR, en Astrid Kaarsemaker, hoofd P&O bij Netwerk Hoorn en vaste OPOF-ganger, over de wijze waarop Netwerk Hoorn in de afgelopen periode concreet invulling heeft gegeven aan duurzame inzetbaarheid en de inzet van het loopbaanbudget. Zij vertellen over de coachingsgesprekken die met de medewerkers zijn gevoerd, de workshops en de resultaten. Ook over de wijze waarop het traject is gefinancierd, doen zij een boekje open en zij vragen de deelnemers om actief mee te denken en hun eigen ervaringen te delen.

U kunt zich tot en met dinsdag 30 augustus voor deze bijeenkomst aanmelden.

Locatie

Koningsbergerweg 9
Utrecht
Lid wordenContact