Activiteit

Training Ondersteunen van eigen regie voor zorgprofessionals

04 apr
Wijkcentrum Holtenbroek (Bachlaan 20, Zwolle)
4 april 2013
Training
6 maart 2013 | 1 minuut lezen

“Van klachtgericht naar krachtgericht werken”, dat is de nieuwe manier van werken voor professionals binnen zorgorganisaties op het gebied van jeugd, chronisch zieken, ouderen en gehandicapten (zowel intramuraal als extramuraal). Dit houdt onder andere in dat zorgprofessionals vraaggericht werken, eigen verantwoordelijkheid van cliënt ondersteunen en zelfredzaamheid (sociale netwerken) van de cliënt stimuleren.

Dit klinkt prachtig, maar wat betekent dit nu in voor uw rol als zorgprofessional in de praktijk? In de training Ondersteunen van eigen regie voor zorgprofessionals van Travers Advies en Project wordt ingegaan op deze nieuwe rol van zorgprofessional en worden vaardigheden geleerd om deze nieuwe rol in praktijk uit te kunnen voeren.

Meldt u snel aan voor deze training door een email te sturen naar training@travers.nl. Elke tweede deelnemer van dezelfde organisatie ontvangt 15% korting.


Voor meer informatie over de training klik hier of neem contact op met onze adviseur Elsbeth Wind (e.wind@travers.nl | 06 – 39 23 11 18).