Activiteit

Jaarcongres Sociaal Werk: Vuur van Verandering

25 sep
Woensdag 25 september 2024
09:30 tot 16:00
Congres
3 minuten lezen

Wil je meepraten, meedenken en meedoen aan de toekomst van het sociaal werk? Wil je leren van de best practices en inspiratie opdoen van collega's en experts? Kom dan naar het Jaarcongres Sociaal Werk: Vuur van verandering op woensdag 25 september in Orpheus, Apeldoorn. Hier kun je je direct aanmelden.

Kansrijke tijd
Het sociaal werk zit in een kansrijke tijd. We worden steeds meer (her)ontdekt als dé oplossing voor maatschappelijke opgaven als bestaanszekerheid, participatie, samenlevingsopbouw en gezondheid. We pakken die handschoen graag op: als we met elkaar het vuur van sociaal werk opstoken, kan niemand meer om ons heen. Alleen samen geven we het sociaal werk smoel, kunnen we het opbouwwerk weer opbouwen en zorgen we voor de juiste randvoorwaarden en duurzame financiering.

Het vonkt en vlamt
Hier wordt keihard aan gewerkt, op allerlei plekken en op alle niveaus. Het vonkt en vlamt overal in het land en er worden belangrijke stappen vooruit gezet. We brengen dit samen op woensdag 25 september in Apeldoorn, tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk: Vuur van verandering. Met inspirerende sprekers en krachtige voorbeelden uit het land waar sociaal werk écht werkt en de ruimte krijgt om daadwerkelijk het vuur van verandering te zijn.

Laat je aansteken door het vuur van verandering en meld je nu aan  
Om het vuurtje nog iets extra op te stoken bieden we t/m 30 juni € 50 vroegboekkorting en kom je met collega’s, dan voor elke 3e persoon 50% korting. Hier kun je je direct aanmelden.

We verheugen ons op je komst in Apeldoorn I Sociaal Werk Nederland en Sociaal Werk werkt!

Locatie

Churchillplein 1
7314 BZ Apeldoorn
Profielfoto van Ron Deurloo
2 maanden geleden
Profielfoto van Ron Deurloo
2 maanden geleden

Wanneer wordt er meer over het programma voor het congres bekend gemaakt?