Activiteit

Workshop invullen zelfevaluatie kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk 

01 okt
Dinsdag 1 oktober 2024
13:00 tot 17:00
Bijeenkomst
1 minuut lezen

Een belangrijke stap in het certificeringstraject is het invullen van de zelfevaluatie. Deze training helpt je de eerste stap te zetten.

Zelfevaluatie geeft je inzicht in hoe je als organisatie op dit moment al voldoet aan de normen die aan bod komen tijdens de toetsing. Bij het invullen blijkt vaak dat je als sociaalwerkorganisatie al veel zaken goed op orde hebt. In de Workshop invullen zelfevaluatie Kwaliteitslabel  word je als deelnemer door certificerende instelling CIIO bij de hand genomen en ga je met een ingevulde zelfevaluatie naar huis.  

Voor 
Bedoeld voor medewerkers die zich bezighouden met kwaliteit, binnen kleine tot middelgrote lidorganisaties. Per organisatie kun je met maximaal twee personen inschrijven. 

Goed te weten 

  • Bij aanmelding ga je er automatisch mee akkoord dat we je mailadres delen met CIIO. Zij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen en updates over de training.  
  • De inschrijving stopt één week voor aanvang van de training. 

Meer informatie en aanmelden.

Wil je meer weten over het kwaliteitslabel of over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Loes Kalter, kalter@sociaalwerk.nl of 06 - 29 35 53 29. 

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht