Activiteit

De Landelijke Dag van het Kinder- en Jongerenwerk

28 sep
Donderdag 28 september 2023
09:30 tot 17:00
Congres
1 minuut lezen

Op 28 september is Zwolle the place to be. Dan wordt namelijk in poppodium Hedon de Dag van het Kinder- en Jongerenwerk georganiseerd. Deze dag sta JIJ in de spotlights. De schijnwerpers staan gericht op jouw vakbekwaamheid, passie en kennis. Het thema van de dag is dan ook: Spot On! Kom je met collega's dan krijg je fikse korting, het is namelijk 3+1 gratis! Direct aanmelden kan hier.

Plenair zetten hoogleraar Eveline Crone, cabaretier Farbod Moghaddam, wethouder Michel van Willegen en dagvoorzitter Bianca Boender de spots op het jongerenwerk. En ze laten zien dat het jongerenwerk spot on is. Namelijk uniek en onmisbaar.

Tijdens twee boostsessierondes is er de keuze uit in totaal 12 inspirerende sessies. Zo is er een sessie over het Zwolse project Politiekids, over hoe politie en kinderwerk samenwerken om kinderen weerbaarder te maken en hen bij te laten dragen aan een veilige en leefbare wijk. Of de sessie 'Nooit meer skeer', waar je als deelnemer de schuldenescape game speelt. Of wil je weten hoe we onze kinderen op het juiste pad houden? En wat we vanuit onze rol wel en niet kunnen? Kom dan naar de sessie gegeven door Jolanda Sonneveld.

  • Hét congres voor kinder- en jongerenwerkers
  • 28 september in poppodium Hedon in Zwolle
  • Thema: Spot on!
  • Prijs: €115 inclusief btw
  • Aanmelden kan hier

De landelijke Dag van het Kinder- en Jongerenwerk 2023 is een initiatief van het Landelijk Strategisch Overleg Jongerenwerk. Dit overleg bestaat uit: de Hogeschool van Amsterdam – Lectoraat Youth Spot, het Nederlands Jeugdinstituut (NJi), Erasmusplus, Sociaal Werk Nederland, gemeente Zwolle, BVJong en Travers Welzijn; met ondersteuning van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Locatie

Burg. Drijbersingel 7
8021 DA Zwolle