Activiteit

In 5 seconden je bedrijf weg – leer van een hacker hoe je dat voorkomt

06 jun
6 juni 2023
16:00 tot 17:00
Online
Soort: Online
1 minuut lezen

Het zal je maar gebeuren: één verkeerde muisklik en je bedrijf zit op slot. Geen toegang meer tot de planning, financiële administratie en cliëntgegevens. Je systemen worden gegijzeld en je krijgt ze pas terug na het betalen van een forse som losgeld. Wat betekent dit voor je dienstverlening? En voor je reputatie? Je kunt geen risico nemen als het gaat om digitale veiligheid.

Leden van Sociaal Werk Nederland kunnen gratis aan de slag met het platform Samen Digitaal Veilig, een initiatief van MKB-Nederland in samenwerking met brancheorganisaties en met steun van de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken. Dit online platform biedt onder meer een elektronische leeromgeving voor medewerkers en een risico-inventarisatie voor ondernemers. Lees er meer over in dit nieuwsbericht.

In dit gratis webinar legt een 'ethisch hacker' uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid, met behulp van het platform Samen Digitaal Veilig. Klik hier om je direct aan te melden.