Activiteit

Informatiebijeenkomst Berenschot Benchmark Sociaal Werk

31 mei
Woensdag 31 mei 2023
13:30 tot 14:30
Online
Soort: Online
1 minuut lezen

Wil je als sociaalwerkorganisatie meer inzicht in bijvoorbeeld je personeelskosten, productiviteit, overhead, tarieven en financiële positie? En hoe deze data zich verhouden tot die van vergelijkbare organisaties? Doe dan mee aan de Benchmark Sociaal Werk, ontwikkeld door adviesbureau Berenschot in nauwe samenwerking met Sociaal Werk Nederland. Dit instrument helpt om diverse parameters te kaart te brengen, te vergelijken en optimaliseren. We nodigen onze leden van harte uit om deel te nemen.

Op woensdagmiddag 31 mei a.s. van 13.30 tot 14.30 uur wordt de benchmark door adviseurs van Berenschot toegelicht in een online informatiebijeenkomst.

Op de website van Berenschot vind je meer informatie over het traject, de stappen die worden doorlopen en de kosten voor deelname. Aanmelden voor de benchmark kan tot uiterlijk vrijdag 2 juni a.s.

Neem in geval van vragen contact op met adviseurs Marvin Hanekamp en Jorine Rabius van Berenschot of met Marcel Mathijssen, senior adviseur bij Sociaal Werk Nederland.