Activiteit

Bijeenkomst personeelsfunctionarissen (OPOF)

11 mei
Donderdag 11 mei 2023
13:00 tot 17:00
Bijeenkomst
1 minuut lezen

Het OPOF is een mooie gelegenheid om P&O- en HRM collega's uit de branche te ontmoeten.

Programma

13:00 – 13:15 uur – Welkom
We beginnen de middag om 13:00 uur.

13:15 – 14:00 uur Moderne Arbeidsovereenkomst
Sociaal Werk Nederland is een moderniseringsslag aan het maken op de model arbeidsovereenkomsten en de cao Sociaal Werk. Astrid Zuidinga is arbeidsrechtadvocaat bij AWVN en komt een toelichting geven op de moderne arbeidsovereenkomst.

14:00 – 15:00 uur Duurzame inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid is op dit moment een groot onderwerp binnen werkgeverszaken. Hoe behoud je personeel? Hoe houd je personeel zo lang mogelijk inzetbaar? En hoe blijf je een aantrekkelijke werkgever? Marie-Thérèse van SPDI (Sociale Partners voor Duurzame Inzetbaarheid) neemt jullie mee in dit onderwerp.

Pauze

15:15 – 16:15 uur De cao Sociaal Werk & Duurzaam Sociaal Werk werkt!
Jorrit Berenschot informeert jullie over de cao- onderhandelingen. Ook geeft hij een korte update over het functieboek en vertelt hij over de modernisering van de cao Sociaal Werk.

Marjan Holthuis en Monique van Gerwen nemen jullie in dit uur mee in de middelen uit het Arbeidsmarktplatform die ingezet kunnen worden om werkgevers te ondersteunen bij behoud van medewerkers in de sector. In een korte presentatie en gesprek met de deelnemers gaan zij in op welke manier deze activiteiten vorm krijgen zoals de Medewerkersreis, Positieve gezondheid, Goed gesprek en nog en veel meer.

16:15 – 16:30 – Informatie business Masterclass Sociaal Werk
Eva Bos (adviseur bij Sociaal Werk Nederland) gaat jullie kort informeren over de Business Masterclasses sociaal werk: een uniek leertraject van de Hogeschool van Amsterdam en Sociaal Werk Nederland. Speciaal ontwikkelt voor beleidsmedewerkers, leidinggevenden en managers in sociaal werk.

16:30 Netwerkborrel
Aansluitend is er tijd om te netwerken tijdens de netwerkborrel.

Inschrijven

Locatie

Koningsbergerweg 9
Utrecht