Activiteit

Bijeenkomst betere exploitatie kindgebouwen

20 apr
One Planet, Stationsplein 16 te Amersfoort
20 april 2012
Bijeenkomst
15 maart 2012 | 1 minuut lezen

Veel partijen denken na over betere gebouwen die door meerder partijen worden gebruikt, zoals integrale kindcentra. Maar ze krijgen de exploitatie niet rond. Kan het echt niet? Of toch wel?

De exploitatie is de achillespees van alle multifunctionele gebouwen. Vroeger was dat geen probleem. Kinderopvangorganisaties betaalde een commerciële huur. Gemeente of corporatie namen het tekort vaak voor hun rekening. Maar die tijd is voorbij. Het is tijd om de beloften van multifunctioneel gebruik en integrale kindcentra in te lossen of anders te laten varen.

Partijen (welzijn, peuterspeelzalen, kinderopvang, onderwijs) die aan de slag willen met integrale kindcentra hebben een lastige puzzel te leggen. Veel puzzelstukjes zijn daarvoor beschikbaar, maar hoe maken we de puzzel compeet? Tijdens de bijeenkomst wordt de puzzel (de rekensom) gemaakt aan de hand van verschillende oplossingsrichtingen.

Aanmelding en kosten

De bijeenkomst (van 9.30 tot 12.30) is gratis voor partner van Bouwstenen voor Sociaal of mensen die deelnemen in een Bouwstenen-netwerk (kinderopvang, peuterspeelzalen, chefs vastgoed, kleine gemeenten, vastgoedprofessionals, vastgoedinnovatie).

Overige belangstellenden betalen € 250,- (ex BTW).

U kunt zich aanmelden via de site van Bouwstenen voor Sociaal.

 

Lid wordenContact