Activiteit

Verplaatst: Jongerenwerk tijdens en na corona

12 nov
12 november 2020
09:30 tot 17:00
Congres
1 minuut lezen

Op 12 november 2020 organiseren VWS en Sociaal Werk Nederland de conferentie Jongerenwerk tijdens en na corona, in de Lebuinuskerk in Deventer. Een datum volgt.

Deze conferentie staat in het teken van hoogwaardig jongerenwerk. Dat is jongerenwerk dat stáát in tijden van crisis en structureel aanwezig is in de buurt. Jongerenwerk dat iedere jongere de juiste aandacht geeft en hen ‘erbij houdt’. 

Jongerenwerkers zijn steeds vaker ook online actief. Juist de mix van online en offline sluit aan bij de leefwereld van jongeren anno 2020. Jongerenwerkers weten wat er speelt en kennen de verleidingen waaraan jongeren in kwetsbare wijken blootstaan: snel geld, foute vrienden. Jongerenwerkers bieden hen positieve alternatieven en helpen hen de weg te vinden naar school, werk en zelfontplooiing. Met man en macht, met hart en ziel. 24/7.

VWS en Sociaal Werk Nederland bieden u een aantrekkelijk programma, met onder anderen Frits Rorink, jeugdwethouder Deventer; Erik Gerritsen, secretaris-generaal VWS; Eric van der Burg, voorzitter Sociaal Werk Nederland; Leen Verbeek, CvdK Flevoland.
Met workshops en werkbezoeken (vervoer per bus van Go Ahead Eagles!).

Profielfoto van Verdouw
12 oktober 2020
Profielfoto van Verdouw
12 oktober 2020

Is dit een fysiek congres of digitaal? Ik kan ook nergens vinden hoe aan te melden.

Mvg, Denise Verdouw