Activiteit

Jaarlijks Congres - Vroegsignalering en Vroeghulp 2019 – eerste lustrumeditie!

13 maa
13 maart 2019
10:00 tot 16:30
Congres
14 januari 2019 | 1 minuut lezen

Vroeg erbij zijn is dé manier om de gevolgen van fysieke, psychische of sociale problemen bij de ontwikkeling van een jong kind tijdig in te dammen.

Vroegsignalering en vroeghulp krijgen een steeds prominentere plek in de hulpverlening. Vanuit wetenschap en politiek wordt alsmaar duidelijker dat goede signalering en goede hulp op jonge leeftijd zwaardere problematiek op latere leeftijd kan voorkomen. De eerste lustrumeditie van het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp wil professionals informeren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vroegsignalering en methodieken van vroeghulp uitlichten. Het afwisselende programma biedt professionals van allerlei disciplines verdieping en inspiratie. 

Op 13 maart 2019 vindt in Eindhoven de eerste lustrumeditie van het jaarlijkse Congres Vroegsignalering en Vroeghulp plaats. Voor de vijfde keer op rij biedt het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp concrete handvatten om alert te reageren op de hulpvraag van ouders en kind. Drie sprekers belichten plenair vanuit verschillende invalshoeken de laatste stand van zaken. De middag bestaat uit maar liefst zes praktische deelstromen om uit te kiezen.

Lees hier alles over het congres

Locatie


Eindhoven
Lid wordenContact