Activiteit

Congres Sociaal Raadsliedenwerk 30-1-2019

30 jan
30 januari 2019
09:30 tot 17:30
Congres
Vivian van Gameren
12 november 2018 | 1 minuut lezen

Het kabinet Rutte III heeft vertrouwen in de toekomst. We zien verschillende initiatieven vanuit de overheid om de dienstverlening naar burgers te verbeteren en te vereenvoudigen. Denk aan de wijzigingen in het beslag – en executierecht en vereenvoudigen van de beslagvrije voet. Tegelijk zien we dat door nieuwe wet- en regelgeving het tegelijk ook weer ingewikkelder wordt voor de burger zijn of haar recht te halen. Door decentralisaties en digitalisering zien veel burgers door het bos de bomen niet meer. En ondanks de economische groei verkeren nog steeds veel Nederlands in armoede, hoe kan dat ? Het landelijk congres geeft dit jaar weer een blik op de sociaaljuridische werkelijkheid van inkomen, sociale zekerheid, schulden en de positie van sociaal raadslieden daarin. 

Deelname

Voor dit congres zijn punten te behalen voor het beroepsregister van het Registerplein.

Na inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een deelnamebevestiging, de factuur ontvangt u separaat per post. Aanmelden voor dit congres, klik hier.

Kosten

Leden pluspakket SRW: 110 euro (gratis deelname voor 5de persoon per organisatie)

Niet-leden pluspakket SRW: 230 euro

Annulering:

Wij rekenen op uw komst. Bent u verhinderd? In dat geval kunt u een collega opgeven om uw plek in te nemen. Lukt dat niet en annuleert u korter dan 2 weken voor het congres, dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Informatie

Voor vragen kunt u terecht bij Vivian van Gameren tel. 030 – 721 07 21, secretariaat@sociaalwerk.nl of Ernst Radius, radius@sociaalwerk.nl. In de bijlage staat het volledige programma met de workshops.

Locatie

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Lid wordenContact