Activiteit

Congres Daadkrachtige steun bij opgroeien en ouderschap op 1 oktober 2018

01 oktober
Locatie: Het Huis Boorstraat 107 3513 SE Utrecht
Tijd: 09:30 tot 17:00
Type: Congres
Hoe faciliteer en organiseer je als gemeente steun bij opvoeden en ouderschap? Laat je inspireren tijdens het congres 'Daadkrachtige steun bij opvoeden en ouderschap' op 1 oktober 2018 in Utrecht.

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van opvoeden en ouderschap. Inzetten op preventie en laagdrempelige hulp kan een uitdaging zijn. Hoe zorg je dat ouders hun weg vinden als ze behoefte hebben aan formele of informele steun? Hoe verloopt dit samenspel? Tijdens het congres delen beleidsmakers, onderzoekers en professionals hun kennis en praktijkervaring, en kun je in debat gaan tijdens onder andere het Lagerhuisdebat. Word geïnspireerd door lokale ontwikkelingen in Nederland, Vlaanderen en Zweden.

Dit congres is met name interessant voor iedereen die zich dagelijks bezighoudt met het organiseren en faciliteren van steun bij opvoeden en ouderschap. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Week van de OpvoedingHet congres vindt plaats op de eerste dag van de Week van de Opvoeding. Tijdens deze week staat het thema ‘Opvoeden is Samenspel’ centraal. Lees meer over de Week van de Opvoeding
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten