Activiteit

Kennis- en praktijkweek: contracteren in het sociaal domein

17 sep t/m: 21-09-2018
Utrecht
17 september 2018 - 21 september 2018
09:30 tot 16:30
Overig
7 augustus 2018 | 1 minuut lezen

Contracteren in het sociaal domein
Altijd al meer willen weten over inkoop in het sociaal domein? Dan is dit jouw kans! Neem deel aan onze Kennis- en praktijkweek. De week geeft een state of the art inzicht van contractering in het sociale domein: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Deze Kennis- en praktijkweek is uitermate bruikbaar voor beleidsmedewerkers, inkopers en (zorg)aanbieders. Doordat deelnemers uit de hele keten aanwezig zijn en een bijdrage aan de Kennis- en praktijkweek leveren, is het mogelijk van elkaar te leren en in dialoog te gaan. Daarbij staan continu de twee vragen centraal: Hoe gaat het in de praktijk nu echt? En hoe kunnen we dat verbeteren? Praktisch en interactief aan de slag dus!

Wanneer? 
De Kennis- en praktijkweek heeft een divers programma met wel 25 sprekers, sessies en workshops in 5 dagen. Het programma is in de week van 17 september tot en met 21 september 2018 in Utrecht. 

Voor wie? 
Iedereen die werkt in het contracteren in het sociaal domein en kennis en ervaringen wil delen. Je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen aan een onderdeel, de gehele dag of gehele week. Bijvoorbeeld met collega's, de afdeling of in een samenwerkingsverband. Want samen werken en leren geeft nog meer voldoening.

Meer informatie? Download de brochure!

Lid wordenContact