Activiteit

Uitnodiging Première 'Ticket to the tropics'

28 mei
28 mei 2018
09:30 tot 13:00
Bijeenkomst
Vivian van Gameren
23 april 2018 | 2 minuten lezen

De bondgenoten van de BV familie nodigen je uit 

 

Het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid en de BV Familie slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor de druk op ouders. Samen maakten wij de documentaire ‘Ticket to the Tropics’ over de leefwereld van gezinnen anno nu. We nodigen jou van harte uit voor de première op maandag 28 mei van 9:30 - 13:00 uur bij De Buurvrouw in Rotterdam.

We zijn allemaal 'super gelukkig'. Tegelijkertijd lezen we in de krant over een toenemend aantal vechtscheidingen, een groter wordende ongelijkheid tussen mannen en vrouwen, meer en meer kinderen met psychosociale klachten en een schrikbarend aantal burn-outs onder hun ouders. Als bondgenoten van de BV Familie vrezen we dat de toenemende druk op ouders - en daarmee de druk op kinderen - de toekomst van de BV Nederland bedreigt. Toch praten we hier niet of nauwelijks over. Daar willen wij verandering in brengen. 

Als ik heel eerlijk ben...
'Ticket to the tropics' is een documentaire over gezinnen anno nu. Ouders, grootouders en kinderen vertellen hoe het echt met hun BV Familie gaat. Hoe ervaren zij het ouderschap in de huidige samenleving? Waar worden ze gelukkig van en waar lopen ze vast? En wat antwoorden zij op de stelling: Als ik heel eerlijk ben... 

Waarom zou je komen?
De documentaire geeft je een inkijkje in de leefwereld van gezinnen van nu. Na het bekijken van de film gaan we in gesprek met deskundigen en natuurlijk (groot)ouders zelf over de ideale weg voorwaarts. Ook jouw mening horen we graag. Als bondgenoten van de BV Familie willen we de druk op gezinnen in Nederland hoog op de agenda zetten. We hopen dat ook jij ons bondgenootschap wilt versterken. We sluiten de ochtend af met een netwerklunch, aangeboden door onze gastvrouw Kinderopvang Mundo. 

Aanmelden 
Wij zouden je aanwezigheid zeer waarderen. Laat via onderstaande knop weten of je er maandag 28 mei bij bent en of je iemand meeneemt. Heb je vragen? Neem contact op via info@bvfamilie.nl

 

Locatie

Larikslaan 200
3053 LG Rotterdam
Lid wordenContact