Nieuwsbericht

Online introductiesessie Kwaliteitslabel Sociaal Werk op 29 september

11 augustus 2020 | 1 minuut lezen

Op 29 september organiseert Sociaal Werk Nederland een introductiesessie voor leden die het Kwaliteitslabel Sociaal Werk nog niet hebben. Een steeds kleiner wordende groep, want inmiddels zijn ruim 100 leden bezig met (her)certificering. De sessie is bedoeld voor leden die graag aan de slag willen of gewoon meer willen weten over het label. De online bijeenkomst is van 15:00 tot 16:00 uur en deelname is kosteloos. Aanmelden kan hier

Waar gaat de bijeenkomst over
Tijdens de bijeenkomst worden de basics van het label uitgelegd en zoomen we in op een aantal aspecten waar leden die nieuw zijn met het label vaak tegenaan lopen. Tijdens de sessie is er uiteraard ruimte voor vragen. Onder andere de volgende vragen komen aan bod:

  • Hoe zit het inhoudelijk in elkaar?
  • Wat is het verschil met andere kwaliteitslabels?
  • Hoe wordt er getoetst?
  • Welke investering vraagt het van je organisatie?

Over het kwaliteitslabel
Sociaal Werk Nederland is trots op haar kwaliteitslabel! Dit unieke en eigenzinnige label staat voor Sterk Sociaal Werk, en is gemaakt voor en door onze leden. Het label is gebaseerd op het vakmanschap van sociaal werkers, het effect van de dienstverlening voor burgers en faciliterende, lerende organisaties met adequaat bestuur. Lees hier meer informatie.

Aanmelden
Aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan hier

Profielfoto van Berno van der Wal
Berno van der Wal
4 jaar geleden
Profielfoto van Berno van der Wal
Berno van der Wal
4 jaar geleden

Helaas is dit precies tijdens de Sociaal Werk en WZW bestuurdersbijeenkomst in Arnhem gepland (waar ik heen ga).