Nieuwsbericht

Word jij ambassadeur in het jeugddomein?

11 september 2019 | 1 minuut lezen

Ben je enthousiast over je vak en laat je dat ook graag zien en horen? Dan is de leergang Ambassadeur Jeugd, van de beroepsverenigingen BPSW, NIP en NVO, echt iets voor jou. Tijdens de leergang ontwikkel je je tot een ambassadeur die kansen ziet en benut om het jeugddomein op de kaart te zetten.

'Gebruik het project om jeugddomein stevig op de kaart te zetten'

Ook Lex Staal, een van de coaches, is enthousiast over het het programma:' Ik ben erg tevreden met mijn coachee, ze is leergierig en een heeft absoluut potentie. Ik juich dan ook het vervolg van het project toe en beveel het de sector van harte aan om het project te gebruiken om het jeugddomein stevig op de kaart te zetten.'

Word jij ambassadeur?
Enthousiast geworden? Lees meer in de bijlage en stuur je motivatiebrief, en een aanbevelingsbrief van iemand uit je organisatie of netwerk die vindt dat jij ambassadeur moet worden, vóór 1 november 2019 naar ambassadeursjeugd@bpsw.nl. Selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 15 en woensdag 20 november 2019. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan Magteld Beun via ambassadeursjeugd@bpsw.nl.

Meer informatie in deze brochure