Nieuwsbericht

Sociaal Werker van het Jaar 2019 verkiezing van start

11 september 2018 | 1 minuut lezen

Meld jouw favoriete sociaal werker nu aan!

Wie volgt Sjef van der Klein op? Misschien wel jouw collega, medewerker of samenwerkingspartner! Twijfel niet, en meld jouw sociaal werker aan.

Tot 22 november kan het weer: iemand aanmelden voor de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2019. De winnaar of winnares is één jaar lang de ambassadeur van het Sociaal Werk. En bovendien krijgt hij of zij een geldprijs voor een project naar keuze in zijn/haar wijk, stad of leefgebied.

Waarom deze verkiezing?
Omdat we het nodig vinden om het belangrijke werk dat sociaal werkers dag in, dag uit vol passie uitvoeren goed onder de aandacht te brengen. De Sociaal Werkers van het Jaar zijn de ambassadeurs van het sociaal werk en zijn gedurende het hele jaar te vinden op allerlei plekken van gastcolleges op hogescholen tot deelnemers aan landelijke talkshows en politieke debatten. Allemaal met als doel om dit prachtige vak onder de aandacht te brengen!

Aanmelden
Op onze  campagnepagina vind je alle spelregels en het aanvraagformulier. Ook vind je er informatie over de afgelopen verkiezingen en vorige ambassadeurs van het Sociaal Werk. Voor deze verkiezing kan je iemand aandragen tot 22 november. Op 13 maart 2019 wordt bekendgemaakt wie is verkozen tot de Sociaal Werker van het Jaar 2019.

De verkiezing is een initiatief van: