Nieuwsbericht

Workshop Invullen zelfevaluatie Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

16 mei 2024 | 1 minuut lezen

Wil je met jouw organisatie aan de slag met het kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk, maar vind je het lastig om met de zelfevaluatie te beginnen? Dan biedt deze training hulp.  
 
Een belangrijke stap in het certificeringstraject is het invullen van de zelfevaluatie. Die geeft je inzicht in hoe je als organisatie op dit moment al voldoet aan de normen die aan bod komen tijdens de toetsing. Bij het invullen van de zelfevaluatie blijkt vaak dat je als sociaalwerkorganisatie al veel zaken goed op orde hebt. In de Workshop invullen zelfevaluatie Kwaliteitslabel word je als deelnemer door certificerende instelling CIIO bij de hand genomen en ga je met een ingevulde zelfevaluatie naar huis.  

Deelnemers zijn enthousiast over de training: 


Na deze training kunnen we écht aan de slag. De voorbeelden bij de normen zijn van grote meerwaarde. 
 
Veel van wat jullie vertellen had ik al wel gelezen, maar na jullie uitleg begrijp ik het nog beter. 

Voor 
De workshop is bedoeld voor medewerkers die zich bezighouden met kwaliteit, binnen kleine tot middelgrote lidorganisaties. Per organisatie kun je met maximaal twee personen inschrijven. 

Goed te weten 

  • Bij aanmelding ga je er automatisch mee akkoord dat we je mailadres delen met CIIO. Zij zullen je gegevens uitsluitend gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen en updates over de training.  
  • De inschrijving stopt één week voor aanvang van de training. 

Meer informatie en aanmelden voor de workshop die plaatsvindt op dinsdag 1 oktober 2024 van 13:00 - 17:00 uur bij Sociaal Werk Nederland in Utrecht.
 

Wil je meer informatie over het kwaliteitslabel of over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Loes Kalter, kalter@sociaalwerk.nl of 06 - 29 35 53 29.