Nieuwsbericht

Nieuwe arbeidsovereenkomsten in een modern jasje

24 juli 2023 | 1 minuut lezen

Al eerder aangekondigd en nu beschikbaar: de nieuwe model arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en nul-uren! Een mooi resultaat van het team Arbeidszaken, die samen met de AWVN gezorgd heeft voor deze moderne versie: een arbeidsovereenkomst die makkelijk wegleest. In gewone mensentaal, met een positieve toon en een hartelijk welkom.

De nieuwe overeenkomsten staan juridisch nog steeds overeind, maar de juridische teksten zijn verdwenen. Het werkt met iconen wat ervoor zorgt dat direct duidelijk is waar het over gaat. Download de overeenkomst en ervaar zelf hoe vriendelijk en uitnodigend de overeenkomst is geworden. Een feest om te lezen!


Alles op een rij

Wat vind je bij de downloads? Buiten de arbeidsovereenkomsten is er ook een algemene leeswijzer. De leeswijzer bevat informatie over optionele bepalingen. Maak je gebruik van de nul-urenovereenkomst? Dan raden we je aan om de toelichting te lezen. Hierin staat alle informatie waar je als werkgever rekening mee moet houden.

 

Eigen kleuren en logo’s gebruiken

Je kunt de arbeidsovereenkomst helemaal opmaken in je eigen stijl. In de leeswijzer vind je hoe je de kleuren en logo's kunt aanpassen.

 

Arbeidsovereenkomst verlengen

Wil je de arbeidsovereenkomst met een werknemer verlengen? Dan is ook een voorbeeld-brief beschikbaar die je kunt gebruiken.

 

Downloads
Om de documenten te kunnen downloaden is inlog vereist.

Met vragen of opmerkingen kun je terecht bij Radia Abba (via jzo-support@sociaalwerk.nl  of 06 15 55 67 38).